woensdag 3 november 2010

Tja, en dan 30 jaar later.....

 

Weten jullie nog dat ik vertelde dat ons huis nu klaar was. Met ons huis bedoelde ik natuurlijk het huis dat wij huren. Want ook in de Ariadne bij de brocante blogs stond geschreven dat onze huurwoning verre van standaard was. En precies 30 jaar geleden kregen wij de sleutel van deze woning.

DSC02606

Wij hadden al heel vroeg verkering en dan op een gegeven moment ben je het overal zat en wil je een eigen stekkie. Een huis kopen ging om bepaalde redenen niet. Balen... maar we hebben getracht om ons huurhuisje gezellig te maken. En eigenlijk is dat vanaf de eerste dag gelukt. En ja dan komen er kinderen en heb ik er bewust voor gekozen om te stoppen met werken en denk je niet eens meer aan het kopen van een woning. Tot opeens je huis vol zit met grote knapen en je beseft  dat je huis eigenlijk wel klein is. En ook zoiets van "Als we toen ......" maar achteraf praten is altijd makkelijk. Wij hebben ons huis verbouwd (met toestemming en vergunning uiteraard) tot wat het nu is. En omdat we zelf heel erg handig zijn en alles ook zelf kunnen  bleef het heel betaalbaar. Soms zegt iemand weleens dat we gek zijn omdat we de woningbouwvereniging spekken. Maar wij wonen hier nu al bijna 30 jaar en ik woon graag leuk en gezellig. Dus we zijn heel tevreden met wat we hebben.

EN NU........

Hebben we enige tijd geleden bericht ontvangen van de woningbouwvereniging dat we "onze woning" kunnen kopen. Tja, de radertjes gaan draaien want we hebben zoveel gedaan en hoe gaat dat daarmee??? Nou ja, om een lang verhaal kort te maken, we kunnen onze woning dus kopen zoals het in originele staat was en hebben dus niet helemaal voor niets geklust. Wij hebben het huis van binnen helemaal mooi en op een goede manier uitgebreid en de woningbouwvereniging heeft pas de buitenkant helemaal opgeknapt. Van nieuwe pannen, dakgoten, voegen, houtrot en schilderwerk, dus het is echt een huis dat af is. En we hebben natuurlijk ons werk gedaan om inlichtingen te verzamelen en het een en ander uit te zoeken, en gaan ervoor.

Het was een kans die we niet konden laten lopen, het voelt alsof we de loterij gewonnen hebben. Het mooie was ook toen er een taxateur binnenkwam (voor de financiering) en zei, dat het een spannend object was. Iets wat je aan de buitenkant totaal niet verwacht. Jullie hebben het mooi klaar laten maken zei hij. Tja, dat maakt je dag toch goed.........

En vanaf 1 December zijn wij eigenaar van (ons) huis.

Liefs Lia

82 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd, wat goed! Zonder verhuizing van een huurhuis naar een eigen huis!
  Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is natuurlijk prachtig nieuws. Ik hoop dat mijn huisje ook nog eens te koop wordt aangeboden door de woningbouwvereniging. Deze huizen staan ook al meer dan 30 jaar, maar dat zegt niks.
  Geniet maar van jullie huisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig zo'n bericht, je 'eigen huis' te mogen kopen. Ik hoor dat wel vaker ook in ons dorp. Nu mag je ook de buitenkant helemaal in jouw stijl aankleden ofwel schilderen ;-)
  Wat zal jij vandaag met een heerlijk gevoel rond lopen, geniet daar lekker van.
  Liefs,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super zeg! Vind dat je gelijk hebt gehad dat, ookal was je huur een huurhuis, je het toch helemaal naar je smaak hebt gemaakt!

  Groetjes! Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd! En wat heerlijk dat je niet hoeft te verhuizen, want was is dat toch een gedoe. Geniet nog maar lang van jullie plekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Lia,

  Gefeliciteerd met jullie "EIGEN" woning! En wat heerlijk dat het allemaal al naar jullie eigen zin is, haha. Geniet lekker van deze prachtige aankoop!!

  Gr. Susan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met jullie mooie woning ,zeker om trots op te zijn .
  Lieve gr...ida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk! Gefeliciteerd!

  Groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi lia
  van harte gefeliciteerd. wij hebben ook de aanbieding gehad. mijn hart huilt maar wij kunnen het niet kopen. mijn man en ik gaan scheiden na 26 jaar...dus al mijn dromen in duigen. maar ik ben zo blij voor jullie...
  liefs hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk, gefeliciteerd met je nieuwe huis.
  Lieve groet Katja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd! Dat is goed nieuws, je huurhuis van de woningbouw kopen is volgens mij altijd voordelig! Jullie hebben het verdient.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. AHHH LIA, dus het gaat nu echt door!!! Geweldig nieuws!! Dat moet gevierd worden :) Als we nou allebei een cake bakken, dan drinken we tegelijkertijd koffie/thee met een lekkere plak cake... vanavond! super nieuws dit!! En ja jullie hebben het geweldig op laten knappen :))

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geweldig. Zo'n kans moet je natuurlijk niet voorbij laten gaan, zo zie je maar, is het uiteindelijk toch zo bedoeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van harte gefeliciteerd Lia, dan is het vanaf 1 december helemaal jullie eigen huis! Heel veel geluk! Ook van je eigen woning kun je je thuis maken ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat en gewéldig nieuw Lia... van harte gefeliciteerd hoor!!!! Wat kan ik me goed voorstellen hoe blij jullie zullen zijn. Hier hebben jullie uiteindelijk zo hard voor gewerkt hé? En nu wordt het helemaal van jezelf. SUPER!!!!
  fijne dag, liefs jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat is even geweldig nieuws Lia, proficiat met je nieuwe huis. Wat fijn dat je het kunt kopen tegen de prijs van toen.
  Je bent een echte mazzelkont hoor, geniet er maar lekker van.

  Groetjes
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Lia,
  ik volg je al een tijdje heb nog niet een reactie achter gelaten.
  Ga ik nu dus wel doen.
  GEFELICITEERD!
  Superleuk.
  Zo'n prachtig huis en straks van jullie.
  Bedankt voor de kijkjes in je huis.
  Ik vind het prachtig.
  grtjs.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd.........wat goed zeg!
  Heb je toch niet voor niks geklust.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Van harte gefeliciteerd Lia met jullie eigen huis!! Wat fijn dat jullie het huis nu kunnen kopen! LAchen dat die man zei dat jullie het mooi hebben laten maken!! Er zitten heel wat uurtjes in maar echt waar..het is zoo mooi!
  lieve groet Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 20. oooohhhh meid wat geweldig!!!!!
  Dat hebben jullie echt verdient hoor! wat is dat een toefje op de taart zeg!
  top!!!
  een hele fijne week
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gefeliciteerd joh!! Komt toch alles naar je toe he, ipv naar de huurbaas. Ja ik huur ook hoor....niks mis mee.....heb gewoon het inkomen niet om te kopen. Maar als je de kans krijgt :)

  Groetjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Lia,

  Gefeliciteerd hoor!
  Je huis is voor mij een voorbeeld wat je met een huurhuis kunt doen..wij hebben zelf ook een huurhuis!

  Lieve groet Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gefeliciteerd!
  Kijk dat is nu eens een leuk begin van de komende decembermaand! Die kan voor jullie niet meer stuk.
  Een stukje waardering voor alle jullie klussen etc.
  HOME SWEET HOME!!

  Groetjes, jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 24. GEFELICITEERD!!!!!!!!
  wat een heerlijk gevoel....
  ik wens jullie nog heel veel mooie,gezonde jaren toe in jullie (t)huis

  groetjes manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Geweldig, gefeliciteerd met de aankoop van jullie droomhuis!
  groetjes Yvet

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoewel het altijd al zo gevoeld heeft, is het dan straks ook echt jullie huis ... gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat geweldig Lia, om een huis te kopen wat helemaal je eigen smaak is :-)) dat hoor je niet vaak! hihi, maar alle gekheid op een stokje. Supergeweldig natuurlijk! Nu wordt je thuis gevoelsmatig helemaal van jou. Geniet ervan!

  Groetjes van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ohhh....wat gaaf!!! En helemaal terecht dat je het huis koopt zoals het in originele staat was..een andere manier zou nooit eerlijk geweest zijn tegenover jullie!

  Dus aanstaand GROOTGRONDBEZITTERS...van HARTE GEFELICITEERD...straks met de kerst heerlijk in je EIGEN huis!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gefeliciteerd Lia, wat een heerlijk gevoel moet dat zijn, je eigen woning kopen die al helemaal naar je zin is, dat zie je niet vaak! En dat al dat klussen dan niet voor niks is geweest, dat is natuurlijk mooi meegenomen.!
  Hele fijne dag nog, lieve groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gefeliciteerd!!!!!! Wat heerlijk om je huurhuis in perfecte staat, van binnen en buiten, te kunnen kopen. De makelaar zal zijn ogen wel hebben uitgekeken toen hij de voordeur binnen kwam!! Alle kosten en uren werk is niet voor niets. Het huis wat jullie kopen is helemaal perfect, en piekfijn in orde!! ... en... helemaal naar jullie eigen smaak (wie kan dat nu zeggen als 'ie een huis koopt!!!!).

  Geniet van je heerlijk huis!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Van harte.....
  Super zeg. Tja raar eigenlijk want de meeste koophuizen zijn toch ook van de bank en niet van jezelf maar blijkbaar is dat anders.......
  Hoe dan ook: Een feestje waard.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een geweldig leuk verhaal met een fantastische draai eraan!!
  Geniet van jullie huis...zometeen ECHT van jullie!

  Veel groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Gefeliciteerd, het verbouwen en klussen hebben jullie al achter de rug, da's nog eens leuk "verhuizen".
  Heel veel geluk in jullie "eigen" (t)huis.

  Warme groet van Carina

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hoi Lia,
  Van harte proficiat met "de aankoop "van jullie huis...
  Volgens mij geniet je nu nog meer van al het werk dat jullie verzet hebben. Het ziet er op de foto`s prachtig uit!!
  Hartelijke groet, marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 35. in Vlaanderen noemen ze dat "een lotje van de loterij", maar jullie hebben dit mooie huis (dankzij jullie) dan ook DUBBELDIK verdiend! groetjes, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Toevallig zat ik er pas aan te denken, of jullie die kans ook zouden krijgen, hier zijn ze ook alle huurhuizen aan het verkopen
  super dat je deze kans hebt gekregen, en aan hebt kunnen pakken !!!
  Groetjes en geniet er lekker van !
  Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Dat jullie huis prachtig is stond natuurlijk als een paal boven water...
  Dat jullie huis "jullie" huis is eigenlijk ook al. Je woont, nee LEEFT erin..
  Jullie hebben het prachtig gemaakt en "past"jullie als een jas..
  En als het dan financiëel nu aantrekkelijk gemaakt wordt om het te kopen, dan is het ideaal!
  Op naar de komende 30 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Van harte gefeliciteerd! Geweldig dat het nu echt van jullie is!!
  Groetjes Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Een eigen huis....een plek onder de zon...
  gefeliciteerd, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Dat is wel een felicitatie waard en dat zijn er velen met mij eens als ik dat hierboven zie!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Van harte GEFELICITEERD!!!! Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn, ook na 30 jaar woonplezier al te hebben gehad in dit huis. Op naar 1 december!!!
  Geniet ervan....

  lieve groet, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Gefeliciteerd wat super! Alles wat je hebt gemaakt zodat je het zelf mooi vind,, en dan word het je eigen! Kan niet beter! Mooi sinterklaascadeautje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wauw wat geweldig zeg!!! Jullie hebben het zo mooi gemaakt en nu word het ook nog eens helemaal jullie eigen huis, super!!!
  Geniet ervan...

  Liefs Carolina

  p.s. ik zag dat de Stamkamer ook een eigen website heeft, en die is erg mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. ohh wat GOED!
  lekker van genieten want jij hoeft niet te verhuizen!
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 45. O Lia...wat een geweldig nieuws !!! meid wat een geluk...en zo gegund !! echt geweldig.......lekker genieten van jullie eigen huis !!! liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Een stille lezer..maar dit is wel een felicitatie waard!!! Super!! Van harte met de aankoop van jullie eigen huis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ooh Lia wat een geweldig mooi nieuws!! Van harte gefeliciteerd, want wat is er nu mooier dat na al het klussen dat het ook nog eens van jullie zelf wordt...en kroon op jullie werk. Fijn voor jullie!
  Lieve groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Lieve Lia,

  Van harte gefeliciteerd! Wat heerlijk dat jullie huis nu écht van jullie is.

  Lieve groet & gezellige avond,

  Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Gefeliciteerd Lia, wat geweldig voor jullie! Liefs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Gefeliciteerd Lia, wat een leuk nieuws , ik wist al dat je het niet erg vond om in je huurhuis te klussen en ook als je het niet had kunnen kopen, was het woongenot er niets minder om geweest , je doet het voor jezelf toch..
  Maar neemt niet weg dat het toch wel heel fijn is om het straks je eigen huis te kunnen noemen.
  Op naar 1 december , spannend.....
  fijne week verder,lieve groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Gefeliciteerd!! Het was gewoon altijd al jullie eigen huisje, maar toch denk ik dat dit net even dat extra eigen gevoel geeft. Geniet van dit moment.
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Ooo geweldig zeg! Van harte gefeliciteerd. Fijn dat het dan ook echt helemaal van jullie zelf is. Hier geeft de woningbouwvereniging korting per jaar dat je hebt gehuurd. Misschien heb je er iets aan?

  Het is schitterend. Wij zijn starters (sinds 5,5 jaar) en hebben een oud en onderkomen huis opgeknapt. Nu breekt de tijd aan om aan het interieur te beginnen. Jij bent mijn voorbeeld in deze stijl!! Je lijkt me ook nog ontzettend aardig ;)
  Bedankt dat je het met ons deelt allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. En weg was mijn antwoord. Doe ik het nogmaals van harte met jullie prachtige huis. Een mooi kado voor de december maand

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ohh geweldig! Gefeliciteerd hoor!

  Geniet er lekker van

  Haikey

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Gefeliciteerd met je (nieuwe) huis. Wat een goed nieuws. Het is altijd prettiger te weten dat je huis ook echt van jezelf is. Dan weet je waar je het voor doet.

  Groet,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Zoooo dat verdienen jullie echt!
  Jullie huis is echt een warme jas om jullie heen...daar kan je toch niet zonder..
  (ps gaaf dat ik zo ver moet scrollen....wat moet dit je goed doen dat zoveel mensen met je meeleven, top)

  BeantwoordenVerwijderen
 57. GEFELICITEERD Lia, dit is toch geweldig nieuws. Jullie hebben zeker alles niet voor niets gedaan nu jullie het hebben kunnen kopen voor de prijs van de orginele staat waarin het verkeerde. En de opmerking van de taxateur maakt je dag zeker goed, GEWELDIG!!! Geniet ervan...

  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Gefeliciteerd zeg.Wij hebben ook een huurhuis en er erg veel in gedaan we wonen er ook al 36 jaar in vanaf ons trouwen.Nu dus een nieuwe keuken we denken zo al hebben we nog zo'n 20 jaar plezier ervan is dat mooi mee genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Van harte gefeliciteerd , Lia! Wat leuk dat jullie het nu uiteindelijk toch kunnen kopen.
  Wij hebben ook ons hoekhuis gekocht, alweer enkele jaren geleden, en zijn er nog altijd blij mee. Ja het kon boven allemaal wat groter, maarja...
  Nog n fijne week!
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 60. wat een verhaal van harte gefeliciteerd dit huis is altijd al jullie huis geweest en nu de kroon op jullie werk, ik wens jullie nog vele vele mooie jaren in jullie paleisje, liefs irma

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Dear Lia, congratulations on becoming owners of your house! Having lived in Holland I know how hard that is. I am a Realtor (makelaar) hier in the US and so I love helping people buy their home. I don't understand what a woningbouvereniging is. Can you explain that to me? Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Ik ben blij voor jullie! En nu niet meer klussen maar heerlijk genieten he?

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Echt geweldig nieuws! Gefeliciteerd!
  Ik ben benieuwd of het straks 'anders' voelt.


  Nee ik was niet naar De Stamkamer geweest.
  (en ja, dat blijft een klein beetje knagen)

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Gefeliciteerd hoor Lia, een mooie beloning vind ik dit voor al het werk dat jullie in dit huis gedaan hebben. Zalig om dit nu tot je eigendom te kunnen maken,
  lekker van genieten,
  liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Hoi lia
  Wow gefeliciteerd met jullie woning.Groetjes Karolina

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Liebe Lia,

  GEFELICITEERD, wat leuk voor jullie!!!

  Geniet er nu nog meer van.

  Ja ik zou zeggen zon beetje hoop ik dat ook voor "onz" huis. Nu kann het nog niet maar wie weet later ;-)

  Groetjes uit Duitsland

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Geweldig hoor!
  Dat hadden jullie niet durven hopen zeker

  Tjonge wat veel reakties.Leuk voor jullie dat er zoveel mensen meeleven

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wat een geweldig nieuws lieve Lia, van harte gefeliciteerd daarmee.
  Het zal niet anders voelen denk ik, maar al dat moois wat jullie erin gestoken hebben komt nu alleen maar nog meer naar jullie toe.
  Ik ben heel blij voor jullie.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Lia, van harte gefeliciteerd meid!
  Wat heerlijk dat jullie je eigen droomhuis nu kunnen kopen. Nu is het helemaal echt jullie huis. Dat moet een heerlijk gevoel zijn!
  Fijne dag nog.
  groetjes, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Hai Lia
  Goh wat leuk voor jullie
  Zijn al jullie inspanningen niet voor niets geweest
  Dat had je 30jr geleden toch niet kunnen denken he?
  Gefeliciteerd met jullie woning!
  Gr Amy

  BeantwoordenVerwijderen
 71. DAT IS GEWELDIG ZEG!!!!!!!!
  DAN IS AL JE MOEITE NIET VOOR NIETS GEWEEST.
  HEEL VEEL GELUK IN JULLIE KOOPHUIS.

  LIEVE GROET,
  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 72. ik zie niks geks Lia....alles ziet er "gewoon"uit;), net als anders......

  BeantwoordenVerwijderen
 73. ooooooooh Lia, heb ik dit heuglijke nieuws gemist??? Van harte meid, nu is het ECHT jullie huisje!!!!! wat een kans wat een kans!!!!

  GENIETEN!!!!

  Liefs,
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Hoi Lia,

  Van harte gefeliciteerd met jullie eigen huis!!! Super dat jullie het hebben kunnen kopen voor de onopgekapte staat, al je weer niet voor niets geweest. Wat zullen jullie blij zijn! Geniet ervan!

  Lieve groet,

  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Gefeliciteerd Lia.... alle moeite wordt toch nog beloond.. nu is het helemaal genieten van jullie geweldige huis,

  Wat betreft mijn stijl in huis,.. je hebt wel een beetje gelijk.. daarom verkoop ik ook lekker een aantal van mijn spullen.. om er vervolgens weer 1 groot stoer object voor terug te kopen...
  Dus je hebt wel gelijk.. en dat Bekende Nederlander.. haha dat valt toch nog we mee,...
  Al kom ik er nu wel in met een foto van mijzelf...Dat is dan weer wat minder...;-)) ik roep altijd ik blijf niet plakken op fotopapier..haha... maar ach wat geeft het
  Fijn weekend groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 76. zo zie je maar, geduld is een schone zaak, maarja wel geweldig hoor, dat is wel kot uit de loterij een huis kopen wat helemaal zo is zoals je het hebben wilt..en met de bewonders incluis hihi, mooi zeg ! Gefeliciteerd, dat jullie er no maar heel veel jaren mogen genieten !

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Gefeliciteerd !
  Natuurlijk zijn jullie er al 30 jaar gelukkig, maar dit is toch wel een moment om daar straks op 1 december feestelijk bij stil te staan.
  Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Hiep hiep Hoera, wat heerlijk voor jullie. Wat een mooie einde van dit jaar zullen jullie vieren.
  Een eigen huis,een plek onder de zon, wat wil je nog meer.
  Heel veel geluk in jullie ,,eigen,, huis.

  Liefs
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Wat geweldig Lia!

  Van harte gefeliciteerd! Waar koop je tegenwoordig een woning waar je zo in kan stappen;-) Wat fijn dat hier zoveel geluk uit kunnen halen. Ik wens jullie nog vele gelukkige woonjaren, in jullie EIGEN woning!

  Fijne zondag!'
  Liefs Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Wie het laatst lacht!! Wat heerlijk voor jullie! Proficiat!! Het ziet er ook prachtig uit en dit is dus niet voor niets geweest!!

  Groetjes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Van harte gefeliciteerd, Lia. Ik vind je portemonneetjes, ge-wel-dig!
  Fijne rest van de avond xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 82. wie wat bewaard die heeft wat!
  gefeli hoor! geniet er van, het is inderdaad ook mooi!
  groetjes, inge

  BeantwoordenVerwijderen

Van reacties word ik blij,
Dank je wel.....
Liefs Lia