donderdag 26 januari 2012

Verwennerij…..
021
Douchen of een bad nemen met een stuk zeep of douche/badschuim, afdrogen met een lekkere warme zachte handdoek, en daarna eventueel heerlijk insmeren met een creme of een heerlijke geurende bodylotion.
Daarna je haren leuk stylen, aankleden en een lekker geurtje….

022
Jezelf even heerlijk verwennen, wie wil dat nou niet. Klinkt heel verleidelijk om te doen. En dat mis je pas als je het niet mag. Heb al heel lang een probleem met mijn huid. En afgelopen Dinsdag zei de dermatoloog dat het om een ernstige eczeem gaat. Dus voor mij alleen speciale doucheolie, en tubes vol creme en zalf voor huid en haar. Moet er momenteel veel voor laten en veel voor doen om er vanaf te komen. De allergietest zal over 4 wk uitwijzen waar het vandaan komt. En is dan die #$%^&*Jeuk voorbij…
Dus bij mij blijven de geurtjes in de kast, loop ik in makkelijk zittende kleding, bespaar veel geld aan de kapper (verven is taboe, en stylings producten verdraag ik niet) en laat het maar groeien.  En naar de schoonheidsspecialiste is voorlopig ook geen optie, maarrrrr heb manlief al gewaarschuwd, dat ik als het over is me schandelijk ga verwennen…

018
En dat zal geen vaseline zijn….

50 opmerkingen:

 1. Lijkt me erg vervelend. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel lekkere producten te vinden, ook voor allergieën. Maar makkelijk is anders. Hoop dat je snel van die jeuk af bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt in ieder geval iets om naar uit te kijken.
  Dit is wel het naarste seizoen qua eczeem hoor. Je zal zien, dat als het voorjaar gaat worden het een stuk beter zal gaan met je.
  Tot die tijd, heel veel sterkte en keep om dreaming over die heerlijke zeepjes en zachte handdoeken!

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lia, met bewondering heb ik je site bekeken, werkelijk prachtig...ik ga je volgen! Ook wens ik je sterkte!
  lieve groet,

  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. pffff, je foto's zijn prachtig maar 't verhaal erbij moet zeer frusterend zijn. Hoop dat 't snel weer over is en dat je kunt genieten van een heerlijke kappers en schoonheidsbehandeling!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Men! Stond ik net op het punt een verwendouche te pakken!!! Balen zeg! Duim voor je dat het van voorbijgaande aard is...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou ja, je kunt er dus ook gewoon mooie foto's van maken.....(van de zeep enzo)
  Sterkte ermee, lijkt me heel vervelend.
  Liefs
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nouh allergisch zijn is écht niet fijn !!!!
  Ik hoop dat deze drastische maatregelen je snel van de jeuk en narigheid af zullen helpen. Daarna heb je écht wel een WELLNESS verdiend ;-)
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach, ik wou net gaan typen, wat heerlijk om jezelf lekker te verwennen tot ik verder lees..wat vervelend allemaal Lia. Ze zeggen wel dat als je echt jeuk hebt, dat nog erger is dan pijn. Heel veel sterkte en ik hoop dat er gauw duidelijkheid voor je komt.
  Prachtige foto's!
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh Lia, ik zit ondanks jouw ellende met een smile deze post te lezen.. Jij weet zelfs van zoiets akeligs als vreselijke jeuk een mooie post te maken!! Ik hoop van harte dat je over een paar weken weet hoe of wat en idd als het weer kan en mag heb je een paar echte verwenmomenten wel verdiend :)
  Lieve groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou jeuk is echt geen pretje en hoe vervelend ook dat je nu even niks mag gebruiken dan kan ik me voorstellen dat je het wel laat. Hopelijk kan je snel weer van alle cremepies en geurtjes gaan genieten.

  Lieve groet,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vreselijk voor je vooral de jeuk.....hoop dat ze gauw de oorzaak kunnen vinden en dat de smeerseltjes wat verlichting geven Lia!!
  Maar.....dat je straks weer lekker naar de kapper kan en je eigen luchtjes en smeerseltjes weer mag gebruiken..
  Beterschap hoor..

  Hart, groetjes Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh Lia, wat vervelend! Als je eerst maar weet waar het vandaan komt.
  Al die zalfjes zijn meestal niet de lekkerste en vooral lekker vet.
  Wens je veel sterkte!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohh, wat vervelend Ria, word je niet helemaal gestoord van die jeuk? Ik begin er nu meteen zelf van te krabben, dat heb ik altijd als ik er iets over hoor of lees :). Gelijk heb je dat je straks de schade dubbel en dwars in gaat halen, altijd goed om jezelf iets leuks in het vooruitzicht te stellen!

  Sterkte er mee!! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hoop dat je er snel achter komt waar het eczeem vandaan komt, niets zo vervelend als jeuk en alle andere nare bijkomstigheden.
  Wat een prachtige blikje van de vaseline, heel wat mooier dan die plastic potjes van tegenwoordig (die wij hier in huis alleen maar gebruiken omdat deze zonder toevoeging is) Sterkte met het wachten op de uitslag, het zit je niet mee zeg.

  Groeten van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat naar nu....maar het gaat over toch ???..en dan kun je al je flessen uit de kast trekken......liefs van mij...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hé getsie Lia, wat vervelend voor je!! Hoop dat de allergietest iets heel simpels aanwijst als boosdoener!! Erg hé als je ineens die normaal zo gewone alledaagse dingen even niet kan of mag doen.. dan besef je in wat voor luxe we eigenlijk leven... toch?
  Als het straks voorbij is lekker een dagje naar zo'n beautygedoe, sauna, massage en de hele mikmak ;-) gaat manlief toch gewoon gezellig met je mee?!

  Sterkte!!
  Liefs, Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hey Lia, toen ik begon te lezen, dacht ik onmiddellijk: hm, ja, maar die heerlijk geurende bodylotions kan ik jammergenoeg niet gebruiken. En toen las ik verder...

  Sedert vier jaar nu al kan ik enkel verzorgingsprodukten en wasmiddelen gebruiken zonder enige parfum of geur- of kleurstoffen toegevoegd. Doe ik dat niet dan is er verschrikkelijke jeuk en pijn tegelijk en rode vlekken.

  Net deze week kreeg ik ook te horen dat ik vanaf nu enkel lactose- en glutenvrij mag eten(voor nog andere klachten die alsmaar erger werden uiteraard maar het heeft toch allemaal met allergie te maken). Het is al een zoektocht geweest en veel meer dan soep en groenten at ik deze week nog niet.

  Ik hoop dat je je gauw beter voelt.

  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat vervelend allemaal...ik hoop dat er snel een oplossing gevonden wordt en dat je jezelf snel kan gaan verwennen met allerlei heerlijke producten...
  Je foto's zijn weer prachtig!!

  Gr. Susan.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jeetje,wat lastig.
  Heb je dit al lang ?
  Ik heb eczeem alleen in mijn gezicht,is ook vervelend en ik weet dat ik daar nooit meer vanaf kom.
  Maar gelukkig heb ik goede dag en nacht - créme van de dermatoloog,zodat het goed onderdrukt wordt.
  Intussen kan ik weer water verdragen,maar dat kon ik ook lange tijd niet.
  Ik hoop voor je,dat je er snel weer vanaf geholpen wordt,dan kun je weer lekker badderen.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Blijft een naar probleem waar helaas vaak weinig aan te doen is!
  Je hebt er wel prachtige beelden bij geplaatst en je tekst is ook weer geweldig;-)
  Sterkte en afblijven hé? grgrgr...jeuk!
  Lieve groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie foto's!Maar t verhaal erachter is minder mooi.Jeuk is erger dan pijn zeggen ze altijd...Hoop voor je dat t snel over is en je jezelf weer heerlijk kunt laten verwennen bij kapper en schoonheidsspecialiste.
  Lieve groet Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hè bah wat vervelend voor je Lia. Maar hopen dat het snel weer over gaat en je alsnog kunt genieten van een heerlijk verwenbad. De foto's zijn in elk geval schitterend!
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Och Lia dat dit jou ook weer moet treffen.
  Zóóó vervelend die jeuk!!
  Hoop voor je dat je snel meer weet over hoe en wat en dat je het dan onder controle krijgt!
  En ja dan heb je zeker even van die heerlijke verwenmomenten verdiend!
  Maar wat heb je wel weer prachtige foto,s gemaakt!
  Liefs Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik hoop voor je dat ze snel kunnen achterhalen waar de allergie vandaan komt. En dan hopen dat je snel weer wat zachte producten mag gebruiken....Maar je hebt er wel weer een mooie post van gemaakt! Groet Kiki

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi Lia ,

  ik hoop dat ze er snel achter komen wat het is.

  En dat je je dan heerlijk kan gaan verwennen.

  Ons heb je in ieder geval alweer verwend met je prachtige foto's.

  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oei dat zal tegenvallen. Je denkt er eigenlijk nooit over na, het is een (luxe) dagelijks gebruk geworden inderdaad. Die jeuk lijkt me echter V R E S E L I J K. Hopelijk ben je er snel acher waar het vandaan komt zodat je jezelf ook weer lekker kun (laten) verwennen. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. hallo lia ik wens je sterkte want jeuk is veel erger dan pijn ik zelf ook veel jeuk gehad vreselijk is dat, ik kijk elke dag wel naar je blog kan er elke keer weer van genieten. groetjes anita

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooie foto's Lia, maar wat naar dat je zoveel last van je huid hebt.Hopelijk wordt je iets wijzer van de allergietest !
  Een fijn ( en jeukvrij ) weekend toegewenst,
  groetjes Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hele mooie foto's! maat wat afschuwelijk dat je zo'n last van je huid hebt. Maar het inderdaad belangrijk om voor nu de voorschriften van de huidarts op te volgen, je huid is het grootste orgaan wat je hebt.

  Fijn weekend.

  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hé wat vervelend voor je en lastig lijkt mij ook .Ik hoop dat ze er snel achter komen waar de allergie vandaan komt en je weer heerlijk kan gaan genieten van een verdiende verwen dagje
  Sterkte Lia
  Lieve gr...ida

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi Lia,
  Wat vervelend voor je, ik hoop maar dat het straks snel over is, als je precies weet waardoor het komt en dan ook precies weet wat je wel en wat niet mag doen en zo..
  Nog even tanden op elkaar dus...
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Niets vervelender als jeuk veroorzaakt door eczeem. Ik hoop voor je dat het snel weer weggaat.

  Groet,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hoi Lia, wat akelig om zo'n jeuk en narigheid te hebben. Hopelijk kun je straks weer lekker eens wat met geur gebruiken zonder last ervan te hebben.
  Ik wens je een heel fijn weekend, lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ach...wat vervelend dat je zo'n last hebt van je huid! Ik hoop dat je jezelf snel gruwelijk kan verwennen met iets lekkers voor je huid!
  Nu nog even alleen genieten van je mooie foto's!
  Liefs, Anne.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ach gut arme jij. Mijn haar moet ook gekleurd, heb net een pakje gekocht. En als dat nodig is voel je je helemaal niet meer zo lekker en ook geen zin om naar sommige dingen toe te gaan. Laat staan dat je er óók nog jeuk bij hebt. Kan ook van medicijnen komen. Nou ik hoop dat ze snel een oplossing voor je hebben. Je foto's hebben er niet onder geleden ;-)

  Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hallo Lia,

  Allereerst; wat heb je een prachtige foto's op je blog! Probeer mijn katten ook al een poosje vast te leggen op foto, maar dat lukt me toch echt niet met mijn huis-tuin-keukenoestelletje! Ben hard aan het sparen voor een nieuwe! :D
  Echt heel erg vervelend van je huid, but try to keep positive! Hoop dat de test tot enig resultaat leid voor je...

  Groetjes, Daantje..

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Och Tobbertje toch !
  Wat een rare dingen kan een mens ineens hebben he ?
  Ik heb ook elke keer van die rare dingen ,niets ernstigs maar wel dat je denkt ,wat nu weer ?
  Ach denk ik dan maar weer ,er zijn ergere dingen op de wereld ,kop op !

  Tkomt goed Lia !:)
  Gr Amy

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Vervelend en jeuk is toch al zo frustrerend... Je foto's zijn wel heel mooi, dus ik hoop dat je over een paar weken weer kunt genieten van dit alles!

  Liefs, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ohhh....wat vreselijk die jeuk lieve Lia. Ik zit op dit moment in hetzelfde schuitje, dus weet hoe jij je nu voelt.
  Hopelijk komen ze snel met de juiste medicamenten en ben je van die vervelende jeuk af. Ik ben op dit moment met een Histamine beperkt dieet bezig, want de medicijnen daar werd ik zo moe van dat ik de hele dag lamgeslagen was.
  Beterschap lieve meis.
  Oja.....en nog gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je mooie Blog, we zijn bijna gelijktijdig begonnen.
  Fijn weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Och Lia, het zit je weer niet mee he... Laatst die cyste (uiteindelijk goed nieuws!) en nu dit. Hopelijk wijst de test wat interessants uit en kan je straks de schade ruimschoots inhalen.
  Ook voor mensen met exceem hebben ze lekkere crémes hoor! Maar hoop dat je er snel van afkomt, want niks heerlijkers dan je haren verven, stylen en je rijkelijk insmeren met heerlijkgeurende lotions. Ja, ik houd al op, is gemeen van me ☺
  Sterkte!

  Liefs, Marjolijn ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 41. juste beau comme tout ce que tu présentes....

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Oh jee...hopelijk is het snel al sneeuw voor de zon verdwenen...
  Je hebt er wel heerlijke beelden bij gemaakt....droombeelden, verwenbeelden.....
  Heerlijke zachte handdoeken zo te zien....zalig.
  Sterkte en liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Alleen jouw foto's maken al dat het een verwennerij is... Badderen, tutten, heerlijk! Het lijkt me dan ook niet zo fijn als je zo'n gevoelige huid hebt! En best een dure hobby ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 44. LIA,
  IK WIL JE NOG VAN HARTE FELICITEREN MET JE 3 JAAR BLOG!
  GA NOG HEEL LANG DOOR.
  WANT HET IS ALTIJD GENIETEN OP JE BLOG DIE VOL IS VAN WARMTE GEZELLIGHEID EN EEN MOOIE SFEER!

  FIJNE WEEK,

  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 45. tjeemie niet zo mooi zeg en wat word je dan beperkt zeg daar sta je niet bij stil...je plaatjes zijn wel mooi gemaakt .....en weet je je kan je zo niet verwennen maar je bespaar nu veel geld dus kan je je mooi verwennen met wat anders leuks hahahah tja we blijven vrouwen he hahahah....fijne week lieve groet rosita.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ach, wat vervelend voor je. Hoop voor je dat het inderdaad weer snel over is en je je helemaal weer kan gaan verwennen met lekkere spulletjes en luchtjes. Daarbij is jeuk vast geen pretje. Sterkte.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 47. He wat naar voor je. Jeuk is vreselijk vervelend. Ze zeggen wel dat je eigenlijk niet mag krabben, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik hoop dat ze kunnen vinden wat de boosdoener is.
  Sterkte,
  lieve groet,
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 48. wat naar! misschien kunnen een heerlijke geurkaars of enkele druppeltje etherische olie al wonderen verrichten in de badkamer en zodra alles voorbij is, dan moet je je zeker schandalig laten verwennen! liefs, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ohh wat balen Lia, hoop dat de test iets uitwijzen waar je gericht wat mee kan om het over te laten gaan.
  jeuk is nog zowat erger als pijn, je word er helemaal gek van grrrriebels
  wens je Sterkte meid, en daarna.....Pure verwennerij, dat verdien je :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Lia, hoe gaat het nu met je eczeem? Ik heb nl een dochter die het al van haar geboorte af aan heeft en nu al 23 jaar eczeem heeft. Ik weet wat het betekend, jeuk is verschrikkelijk, erger dan pijn... Ben je blog aan het doorlezen en vroeg mij dus af of het bij jou over is gegaan, wat ik van harte hoop!

  Sterkte en liver groet Gea W

  BeantwoordenVerwijderen

Van reacties word ik blij,
Dank je wel.....
Liefs Lia