zaterdag 15 februari 2014

Soms….

 

 

 

70

 

Soms heb je van die weken….

Weken dat de dagen voorbij vliegen. Iedere dag staat gevuld met allerlei leuke en soms wat minder leuke dingen. Leuke dingen beginnen gelukkig op Maandag als Daan komt. Want oma geniet echt met volle teugen hoor, en de camera schiet het ene na het andere plaatje. Dan word er gewerkt, en zoals jullie allemaal wel herkennen de dagelijkse dingen. Tussendoor even naar de fysio en de schoonheidsspecialiste waar ik vervolgens echt in slaap dommel. En dat doe ik s ’avonds op de stoel nog een keer, dus het was echt tijd voor rust…

Met weer wat nieuwe energie heb ik gisteren een heerlijke worteltjestaart gebakken, en vandaag maar eens begonnen aan het nieuwe vouwgordijn voor het voorraam. De stof had ik gelijk gekocht met die van de gordijnen aan de achterkant, dus het werd wel een keer tijd.

Zo stil als de gedroogde bloem van de hortensia vorige week nog in de zon stond, zo hard wapperde hij vandaag op en neer in de wind en regen, en dan is het heerlijk om binnen van alles te ondernemen.

Nu genieten van het weekend, want het is zo weer voorbij.

 

Fijn weekend!

41 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat Daan elke maandag komt. Mijn moeder en schoonmoeder pasten eerder altijd 2 ochtenden op onze zoons. Dat vonden ze ook altijd erg leuk. De tijd vliegt, net wat je zegt. Het weekend gaat altijd veel te snel. Hier in Drenthe waait het ook als een gek. Hier vlakbij is zelfs een boom omgewaaid.
  Geniet van je weekend. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je verveelt je in ieder geval niet. Knap dat je het vouwgordijn zelf gaat maken, dat lijkt mij nog een flinke klus.

  Fijn weekend, Lia! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed weekend Lia, geniet maar heerlijk van de rust en tank even lekker bij. En dan maandag natuurlijk weer heerlijk genieten van de kleine Daan!

  lieve groet,
  Alberta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker even genieten van een rustig weekend, terwijl het buiten verre van rustig is. Waait het bij jullie ook nog zo? Ik vind het zo knap dat je je raamdecoratie altijd zelf maakt! Succes ermee

  Fijn weekend verder!

  Liefs,
  Yet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat Daan iedere maandag komt!! Ontzettend leuk begin van de week :-)
  Knap dat jezelf een vouwgordijn gaat maken, wou dat ikzelf ook zo creatief was!

  Fijne zondag
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is dat genieten van Daan he. Daar kan niets bovenop. En ja vooral de weekenden gaan heel snel. Ik vind het soms heerlijk om gewoon op de bank te zitten en een beetje in een blad te zitten lezen. En verder heerlijk niets doen. Maar ja er ligt altijd wel weer wat op ons te wachten. Een secuur werkje hoor vouwgordijnen maken. Vorig jaar heb ik ze voor mijn broer gemaakt. Een hele klus. Maar je huis staat weer zo gezellig met vouwgordijnen vind ik. Moet ik toch nog even vertellen. Vandaag zijn mijn Hoffzstoelen gekomen. Zo mooi. Ik ben er zo blij mee joh.
  Lieve groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat je zegt de tijd vliegt voorbij vooral als je het druk hebt met van alles en nog wat...Leuk dat je op Daan past, ik pas elke vrijdag op Mart onze kleinzoon en dan worden er ook heel wat foto`s gemaakt.

  Fijn weekend!
  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Lia,
  Wat heerlijk dat je zo kunt genieten van je kleinkind, dat zijn gouden momentjes... en ze zijn zo snel groot, die kleintjes... koesteren dus, deze momentjes...
  Maak je zelf je vouwgordijnen? Dat zou ik nou ook wel willen, maar ik heb geen idee hoe te beginnen. Heb je daar een soort van patroon van? Ze zullen vast heel mooi worden...
  Ze zeggen dat de storm morgen minder zal zijn... eerst zien...
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk toch die maandag, daar kun je echt naar uitkijken he? Ik kan me voorstellen dat je dan veel foto's maakt hoor van de kleine Daan.
  Ik val altijd in slaap in de stoel bij de schoonheidsspecialiste, laatst schrok ik wakker van mijn eigen gesnurk (je ligt op je rug he) ooh wat erg, ik vroeg haar of ik maar 1 keer snurkte, zegt ze heel droog; ik heb ze niet geteld. Voor schut he hihi ;-) Nou ja, het is ook wel een teken dat je je goed kunt ontspannen toch?
  Succes nog met het maken van het vouwgordijn, als ie hangt ben je er weer blij mee, ik ben benieuwd!!
  Fijne zondag nog!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Komt je kleinzoon iedere maandag naar jou of begrijp ik dat verkeerd? Wat knap dat je je eigen gordijnen kunt naaien. Toevallig gisteren voor gordijnen gekeken, op laten meten, voeringstof uitgezocht maar pffffff, je bent een klein kapitaal kwijt.

  Fijn weekend!
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kan me helemaal voorstellen dat maandag jouw lievelingsdag is! Op tijd even rust nemen om er dan weer in te vliegen.. laat de taart smaken en veel succes met de gordijn!

  Fijn weekend
  Liefs Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo gaat dat,......hele fijne zondag liefs Ria...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk op Daan passen. Wat knap dat je je eigen vouwgordijnen kan maken. Naaien is niets voor mij. Al vaak een poging gedaan, maar het ziet er dan echt niet uit. Niet meer doen dus...geniet nog lekker even van de zondag. Even uitrusten!
  Liefs Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het weekend vliegt voorbij, de weken ook. Zo gaan we lekker richting voorjaar.Wat een prachtige kattenfoto's in je vorige post!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De weken zijn idd zomaar om! Geniet van je zondag!

  X Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goed dat je je rust zo af en toe neemt en het herkent! Dan weet je dat de rem er weer even op moet. Succes met de gordijnen, komt vast goed. Heerlijk om op je kleinkind te mogen passen.
  LIeve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Toegeven aan datgene wat je voelt....ook je rust momentjes, dan ben je fysiek weer in balans en kun je morgen uitkijken naar de komst van Daan met hernieuwde energie! heerlijk.

  Fijne zondag, lieve groet Dinka

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Maandag is meestal de lastigste dag van de week omdat er weer opgestart moet worden, maar dat moet voor jou nu zo anders zijn. Gezellig heel de dag met Daan. Morgen is het alweer zo ver, geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heerlijk Lia maandag is jou dag met je kleinzoon Daan , ik heb daar ook zo van genoten toen ik oppaste op mijn mannetje die nu alweer 18 jaar word ik zei gisteren nog tegen Bianca wat mis ik dat en nu gaat hij zijn eigen gang maar het waren heerlijke tijden , dus geniet er maar lekker van !
  Fijne zondag !
  Liefs ida

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Tja, waarom geen weekend van 5 dagen en een werkweek van 2, hihi? Leuk dat je op je kleinzoon past. En dan dingen ontdekken die hij van je eigen kind heeft geërfd...lijkt me heel leuk om te doen, later. Mijn kinderen hebben dat jammer genoeg nooit ervaren (grootouders té oud of niet mobiel). Toch een gemis...
  Wat handig dat je je vouwgordijnen zelf maakt. Ik heb dat ook eens geprobeerd, best wel ingewikkeld en secuur werk. Kreeg het niet echt strak, teveel vouwen. Maar misschien heb jij een handigere methode. Zal vast mooi worden!
  Fijne zondag nog!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Vouwgordijnen zelf maken...knap hoor, ik kan niet met een naaimachine overweg.
  Wat lijkt me dat enig...een kleinkind...geniet er maar van.
  Ja...de tijd vliegt om, ik kom iedere dag een paar uur tekort...zal blij zijn als de dagen weer wat langer zijn.
  Fijne Zondag Lia.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ben benieuwd naar je vouwgordijnen, voegt vast weer iets toe aan de mooie sfeer die al aanwezig is bij jullie.
  Geniet lekker van je weekend ...enne ik herken het , van die weken waarin je niet hoeft na te denken
  wat te doen. Ook gevuld met leuke dingen hoor maar toch alle dagen iets in de agenda en dan is een weekend helemaal niets zo heerlijk !

  Fijne zondag verder , lieve groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Kan me helemaal voorstellen dat de week zo goed begin, met kleine Daan! Lekker je rust pakken hoor Lia!
  Fijn weekend!
  Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lekker genieten hoor dit weekend, rust roest niet!
  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ben benieuwd naar je vouwgordijnen, mijn moeder heeft ze destijds ook zelf gemaakt maar ik heb ze zelf gewoon gekocht, is mij teveel werk haha. Fijne oppasdag morgen weer! Ik breng mijn meisje ook elke maandag bij mijn ouders, echt genieten vinden ze dat!

  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik heb een moeilijke dag Lia en er oen moeilijke tijdenvoor mij aan denk ik....
  De jongste zoon haaltvandaag zijn laatste spulldtjes uit huis en gaat samenwonen met zijn vriendin....weg is alles..leeg is zijn slaapkamer en ikdoe anders niks dan huilen.....

  En over een weekje of drie vertrekt ook de oudste zoon naar zijn appartement...
  Dus binnen een paar weekjes is het hier leeg en stil...eerlijk ik ben er kapot van en weet hier niet mee om te gaan.
  Man en ik hier nog maar samen in huis....terug bij af zeg maar....alleen toen kwamen de kinderen nog .... nu niet meer.

  Liefs van mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Jouw week begint heel goed..heerlijk ongedwongen genieten van je kleinzoon..heerlijke momenten Lia.
  Je weekend is bijna om, maar ik hoop dat je genoten heb van deze zonnige zondag, heerlijk langs de dijk...
  wij hebben genoten!

  Lieve groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat fijn om op Daan te mogen passen dat zijn dagen om te koesteren.
  Ze zijn snel groot Lia dus veel knuffelen ;))
  En dat je zelf vouwgordijnen maakt vind ik heel knap, geeft ook wel een goed gevoel denk ik.

  Een mooie nieuwe week en liefs
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een heerlijk begin van de week! Lekker op je kleinzoon passen. En vandaag een heerlijke zonnige zondag (tenminste bij ons in Friesland scheen het zonnetje volop). Ik ben benieuwd hoe ver je bent gekomen met je vouwgordijn. We zien het resultaat binnenkort wel voorbijkomen!
  Fijne avond. Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Herken dit wel de tijd vliegt voorbij niet normaal , heerlijk he als de kleine komt echt genieten , en wat is nog mooier dan fotograferen ... genieten gewoon elke dag van elk moment ..fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Je hebt vast genoten van het weekend, heerlijk bakken en rommelen, ook een vorm van ontspanning gezien de vol geplande agenda. Morgen weer lekker knuffelen en genieten van je kleinzoon, wat moet dat fijn zijn! Dinsdag kan je er vast weer met frisse moed tegenaan...voor je het weet is het alweer weekend ;-) Succes met de vouwgordijnen, knap hoor dat je ze zelf maakt!

  Fijne avond/week!
  Liefs Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Heerlijk voor je om te mogen oppassen op kleine Daan. Zelf pas ik al 7 jaar op. De maandag en dinsdag komen Justin (7) en Thijmen (3). Ik vind het na al die jaren nog steeds erg leuk maar net als jij zit ik s'avonds met de oogjes dicht op de bank. En op maandag is het ook erg vroeg (7 uur). Onze dochter is leidster op een kinderdag verblijf en daar worden de kindjes vroeg gebracht, dus het is dan vroeg uit de veren. Maar ik doe het graag.
  Wat goed dat je ook vouwgordijnen naait. Ik heb wel veel gordijnen zelfgemaakt maar vouwgordijnen,zou niet weten hoe je dat moet doen. Vind het knap hoor!!
  Lia, ik wens je morgen een hele fijne dag met je kleine mannetje en geniet ervan.

  Groetjes, Hanny Volker

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Succes achter de naaimachine Lia en morgen een fijne dag met je kleinzoon!

  Een gezellige avond,

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 34. De tijd vliegt inderdaad voorbij. Ook hier lijkt soms de week tekort. En dan vooral het weekend hihi. Maar fijn dat je weer energie hebt om leuke dingen te doen. En morgen weer lekker genieten met je kleinzoon.

  Liefs Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat leuk dat je iedere week op je kleinzoontje past, zo leuk om hem dan van dichtbij te zien opgroeien. Wat knap dat je zelf een vouwgordijn kan maken, zal vast mooi staan. Gezellige dag morgen met kleine Daan, Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Morgen is het alweer maandag dus komt Daan weer ;-) zul je je vouwgordijnen wel even opzij moeten leggen ;-) Ik ken dat maar heel goed dat de dagen me 'onder de kont vandaan glijden'!
  Dus maar extra genieten van iedere dag ,-)

  Liefs saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ja, dat herken ik! Zowel die dagen die ómvliegen als de oppasdag. Op woensdag komt Ernst bij mij en dan is het ook genieten geblazen. Je zult ook wel ervaren dat het steeds leuker wordt, denk ik. Het is zo leuk om een echte band met hem te krijgen.
  Heerlijk dat je af en toe bij de schoonheidsspecialiste kunt ontspannen he? Ik was laatst ook echt helemaal weg na de massage.
  Geniet vandaag van je omadag, Lia.
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Door alle drukte vliegen de weken voorbij. Hier gaat dat hetzelfde. Zo gaan we alweer zachtjes aan naar de lente, terwijl de winter nog niet eens is begonnen. Veel knuffelplezier vandaag!!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. De tijd vliegt veels te hard voorbij.....
  Vandaag Daan om op te passen....geniet daarvan :-)
  Succes met de vouwgordijnen Lia....
  Fijne week en liefs,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Dat is genieten op maandag:-) en succes met je vouwgordijnen, heerlijk als je zoiets zelf kunt!

  Liefs, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Maandag = Daandag, dat is een mooi begin van de week! De rest van de week kun je daarvan nagenieten en uitrusten ;-) (tussen de gewone bezigheden door dan hè?!)

  BeantwoordenVerwijderen

Van reacties word ik blij,
Dank je wel.....
Liefs Lia